Door voortdurende verbeteringen in productietechnologieën hebben we nu een reeks nieuwe voedselproductie- en productietechnologieën waarmee we voedsel efficiënt kunnen verwerken. Deze innovaties zijn zowel breed toegepast als direct toepasbaar: verpakking, curing, shipping en retailers bijvoorbeeld.
De vakgebieden voedselverwerking en milieutechnologie (Fi) zijn nauw met elkaar verbonden. Over het algemeen wordt onderzoek naar voedselkwaliteit uitgevoerd op gebieden zoals traceerbaarheid van voedsel, ulsieproductie, farmaceutica, bioactieve producten en chemische of farmaceutische ingrediënten.
Milieutechnologie (Enviro) is de toepassing van kennis bij het ontwerpen, vervaardigen, onderhouden en gebruiken van technische en milieutechnologieën. Dit kan het ontwerp van voedselfabrieken omvatten; het aanpassen van de voedselproductie; Teelt en telen van gewassen; Pasteuriseren en drogen van voedsel;DROGE maalprocessen; Spinnen van maïs en andere voedingsproducten; drogen van vlees en andere producten; koelen van voedsel; marketing van voedsel en landbouw.
Voedselproductie is kostbaar en riskant Bedrijven zijn genoodzaakt nieuwe benaderingen te vinden om de doorvoer te vergroten, de kwaliteit te controleren en de voedselketen te revolutioneren. Door een sterke toename van computervaardigheid, communicatie en verbetering van de infrastructuur staat een nieuwe vorm van productie op het punt om te ontstaan – een biologische voedselketen van de 21e eeuw staat op het punt werkelijkheid te worden.
Het combineren van componenten om een nieuwe manier van landbouw mogelijk te maken en landbouw zal een revolutie teweegbrengen in de voedselketen. Geïndividualiseerde landbouw met de nadruk op kleine verhogingen van de kwaliteit en kwantiteit van voedsel en vezels, gecombineerd met mechanisering van de landbouw en landbouwtechnieken, zal in de nabije toekomst een belangrijke kwantiteitsstrategie worden.
Het creëren van de voorwaarden en infrastructuur voor deze nieuwe vormen van biotechnologisch onderzoek, infrastructuur en ontwikkeling kan in de nabije toekomst ongelooflijk grote hoeveelheden voedsel, vezels en andere gezondheidsproducten met een hoog rendement opleveren.
psychologische barrières
Door de landbouwtechnieken te veranderen en de juiste biotechnologische toepassingen in te zetten, kunnen we de voorwaarden en infrastructuur creëren voor doorbraken op het gebied van zowel verslavingsonderzoek als verslavingszorg.
Daarom moeten we overstappen van het eenvoudigweg begrijpen van de symptomen van verslaving en vooruitgang naar het werkelijk begrijpen van de aard van verslaving zelf. Zodra we de aard van verslaving beginnen te begrijpen, kunnen we die informatie gebruiken om effectieve strategieën te formuleren om de symptomen van verslaving aan te pakken die het gevolg zijn van een reeks aandoeningen, kwetsbaarheden en omstandigheden.
Het begrijpen van de aard van verslaving is de eerste stap in de behandeling ervan.
nader onderzoek van de aard van verslaving vereist dat we zowel in de hersenen als in actuatoren kijken. de hersenen staan bekend als het belangrijkste onderdeel van het centrale zenuwstelsel en worden beschouwd als de poortwachter van instincten en gewoonten. we gebruiken drugs zoals alcohol en opiaten voor oneindig kleine hoeveelheden van de gedrogeerde samenleving. Om de precieze aard van verslaving te beoordelen, moeten we echter dieper ingaan op de kwestie van verslaving zelf.
Gewoonlijk wordt gedacht dat verslaving een aangeleerde gewoonte of blootstelling is, terwijl sommigen het definiëren als een chemische of aangeleerde reactie. Als we verslaving echt kunnen onderzoeken met de term ‘verslaving’, zouden we dichter bij het begrijpen van de aard van de ziekte komen, die wordt gekenmerkt door het onvermogen om de consumptie van een gewoonte onder controle te houden en een terugtrekking uit eerder gereguleerde stoffen.
Cursussen over verslaving
Tegenwoordig hebben toonaangevende instituten een reeks cursussen over verslaving ontwikkeld, waaronder een module over Global Recovery Advertising (GRA), een module over Creative Dealings (CAD), een module over Electronic Commerce (ECT) en een module over Virtual Reality ( VR) Drug Experience Control (ECDCS).
GRA is ontworpen om de jeugd van vandaag in staat te stellen vaardigheden en strategieën te oefenen en onder de knie te krijgen voor duurzaam succes in onderwijs, werk of opleiding. Het helpt ook volwassenen om na langdurige afwezigheid weer aan het werk te gaan.
Electronic Commerce is het ontwerpen van producten of diensten die realtime-uitwisseling van informatie mogelijk maken en ook om de productiviteit te verhogen. ECCS is een brede onderneming die digitale bedrijfsprocesverbeteringen, communicatie- en onderwijsoplossingen omvat die bedrijven helpen de infrastructurele vereisten te verminderen en hun efficiëntie te verbeteren en de vruchten te plukken van opkomende technologische vooruitgang.
VR is een digitale sector en is een revolutionaire manier van communicatie en educatie, namelijk bezoeken op mobiele en openbare plaatsen. Het gebruikt de aanwezigheid van de bezoeker om een interactief platform te bieden dat directe communicatie met de trainer mogelijk maakt.
ECDCS is een moderne module die voldoet aan de basisbehoeften van de hedendaagse bedrijven. Het voldoet ook aan de behoeften van instellingen zoals hogescholen en universiteiten die permanente educatie, training voor onderwijzend personeel en individuele studenten en training voor personeel in permanente professionele ontwikkeling nodig hebben.